Blog ik voor gratis spullen?

96f377d3b9bbcb1f295502860db5d293 dafab29613ef9e8852de7e8be3a33784

Hey allemaal, vandaag heb ik een blogbericht voor jullie. Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik jullie ook wil vertellen waarom ik blog en wat ik met bloggen wil bereiken, dus laten we maar snel beginnen.

 

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel vaak verhalen in mijn hoofd had maar het met niemand echt kon delen. Met een blog is het heel anders want je kan zoveel verhalen delen met jou lezers als je zelf wil. Nu ik een blog heb vind ik het super leuk en ik wil heel graag actiever zijn op mijn blog en nog harder werken aan mijn  toekomst. Mijn  doel is om als 13 jarige blogger bekend te worden en een hoog aantal lezers te bereiken. Ik vind mijn inspiratie door op het internet te kijken, zelf te bedenken en het aan vrienden te vragen. Heel vaak zie ik dat mensen alleen maar een blog willen beginnen omdat mensen danken denken dat je gratis spullen krijgt als je een blog hebt maar…….

 

 

eb3a0afb57c20591327f08bdf01b24db  e952706dacdaae0cc087479b023a14fe

Waarom je geen blog moet beginnen voor gratis spullen.

Ik wilde dit stukje heel graag schrijven omdat ik het toch wel een belangrijk onderwerp is. Heel veel mensen beginnen een blog en denken dat je binnen no time beroemd word en gratis spullen krijgt, maar dat is helemaal niet waar. Je moet heel hard werken voordat je gratis spullen krijgt en dat hebben de meeste mensen er niet voor over. Ik ben geen blog begonnen voor gratis spullen, maar gewoon omdat ik heel graag mijn verhalen met andere mensen wil delen. Mijn tip is om alleen een blog te beginnen als je het echt wil en ook echt je blog bij wilt houden.

 

Wat wil ik veranderen aan mijn blog?

In dit stukje wilde ik ook heel graag schrijven omdat ik jullie alvast wil vertellen wat ik ga veranderd aan mijn blog. Ik zou heel graag actiever willen zijn op mijn blog en zo vaak mogelijk blogposts willen maken. Ik ben op dit moment bezig met het sparen voor een professionele camera zodat ik mooie foto’s kan maken voor mijn blog. Mooie foto’s voor een blog vind ik heel belangrijk want als je foto’s niet mooi zijn word je stukje tekst ook minder interessant. Dit was het voor vandaag en ik hoop dat jullie deze blogpost een beetje leuk vonden, het zou leuk zijn als jij mij even een mailtje stuurt via: zlisse.zakelijk@outlook.com over welk onderwerp jij nog blogposts wil zien. tot snel♥

Question of the Day: Wat is jou favoriete blog of YouTube kannaal?

 

 

 

2+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

 • avatar

3 thoughts on “Blog ik voor gratis spullen?

 1. Het zou leuk zijn als je een reactie achter laat.

  0
 2. Leuke artrikel. Ben blij dat je het niet doet omdat je gratis spullen wil krijgen maar omdat je een passie hebt voor blogge. Ga zo door meid 👏❤️

  1+

  Gebruikers die deze reactie leuk vinden:

  • avatar
  1. Heel erg bedankt, leuk dat je dit artikel leuk vind.

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *