Outfit of the day………..

aaec11e1e0ee3ae7b734c1d413d63c31  09277b7d7a96400a108e95292bbe13cd

Hey allemaal, vandaag heb ik een outfit of the day voor jullie. Ik heb deze outfit samengesteld met de app: Polyvore. Het is misschien wel vrijdag (bijna weekend) maar dat betekend niet dat je geen leuke outfit kan aan kan doen. Ik ben de laatste tijd bezig om elke werkdag van de week een blogpost te plaatsen dus zou het leuk zijn als je mijn blog in de gaten houd.

 

Over de Polyvore app

De Polyvore is een app die allemaal kleding items heeft en met die items kan je een outfit maken. De kledingstukken worden ook verkocht dus als je iets leuk vind kan je het kopen. Ik vind deze outfit zelf echt super leuk en zou het dan ook wel dragen. Maar ik vind de outfit toch nog een stukje leuker als ik de uiteindes van de broek oprol.

 

Waar je alles kan kopen

Het leren jasje komt van: http://matchesfashion.com

De broek komt van: http://mango.com

De schoenen komen van: http://topshop.com

Het shirt komt van: http://Net-a-porter.com

 

Vond je dit een leuke blogpost?

Als je dit een leuk blogpost vond laat het dan weten door een hartje en een reactie achter te laten. De volgende blogpost komt maandag online, dus houd mijn blog in de gaten. Als je nog een idee hebt voor een blogpost zou je het in de reacties kunnen schrijven of kun je mij een mailtje sturen via: zlisse.zakelijk@outlook.com. tot snel♥

 

2+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

  • avatar

1 thought on “Outfit of the day………..

  1. Het zou leuk leuk zijn als je hier een reactie achterlaat.

    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *