Hoe mijn leven er over 5 jaar uitziet?

7e4d1a03e79c3122a9cbe0fa5dd3fc08  8bc7bc4d5fb201a6fb6f8d0ff55be27d

Hey allemaal, vandaag heb ik een blogpost voor jullie waarin ik vertel hoe ik zou willen dat mijn leven er over 5 jaar uitziet. Ik ga na de zomervakantie naar de tweedeklas van de middelbare school. Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk gaan vinden en als dat zo is zou ik het leuk vinden als je onderaan een hartje achterlaat.

 

Hoe mijn leven er nu uitziet.

In dit stukje ga ik vertellen hoe mijn leven er nu uit ziet en waar ik op dit moment druk mee bezig ben. Op dit moment zit ik op de middelbare school en ga ik na de vakantie naar de tweede klas van mavo. Ik weet dan ook dat ik in  de tweede klas veel meer huiswerk ga krijgen en ook veel moet leren, maar om school te combineren met bloggen ga ik vooruit bloggen. Met vooruit bloggen bedoel ik om in het weekend genoeg blogposts te schrijven voor een paar dagen later zodat het enige wat ik dan nog moet doen is publiceren.

 

 

563571cdada9a10a7f6693a1ebfa4c29  52a7e953df0ca92b4df80b31461ac6bb

Hoe ik zou willen dat mijn toekomst eruit ziet

In dit stukje ga ik vertellen over wat ik graag wil doen in de toekomst en waar ik hard aan ga werken. Ik zou in de toekomst heel graag een modeontwerpster willen worden omdat ik merk dat ik het heel leuk vind om mij bezig te houden met mode. Ik zit echt de hele dag op het internet om leuke mode inspiratie op te zoeken. Na de middelbare school zou ik heel graag een modeopleiding willen volgen en natuurlijk ook blijven bloggen. Ik zou graag een modeopleiding willen volgen omdat het mij heel leuk lijkt om meer te leren. In de toekomt zou ik heel graag mijn eigen kledingmerk willen opstarten en mijn blog willen uitbreiden.

 

Wat er nieuw komt op mijn blog

In dit stukje ga ik jullie alles vertellen over wat er binnenkort nieuw komt op mijn blog. Binnenkort wil ik heel graag series gaan starten over allemaal verschillenden onderwerpen. Ik merk echt dat sinds ik begonnen ben met elke dag een blogpost te plaatsen dat et aantal bezoekers heel erg omhoog gaat. Ik ben de laatste tijd bezig om elke werkdag een blogposts te schrijven en heb nog een paar ideeën voor blogposts:

1. Customize it yoursef.

2. Diy moodboard maken.

3. Mijn favoriete bloggers/youtubers.

4. Wat gebeurt er als je een week lang heel veel water drinkt?

5. Wat jullie nog niet van mij wisten.

 

Vond je dit een leuke post

Als je hier een leuk idee tussen zag, zou ik het leuk vinden als je het in de reacties achterlaat. Morgen heb ik natuurlijk weer een nieuwe blogpost voor jullie, dus mis het niet. Ik zou het leuk vinden als je de vorige post terugleest als je dat nog niet gedaan  hebt. Als je dit een leuke blogpost vond zou ik het leuk vinden als je een hartje achter laat en een reactie plaatst. Tot snel♥

 

links voor blogposts

http://zlisse.csblog.nl/routine/mijn-morningroutine-drama/

http://zlisse.csblog.nl/bloggen/wil-bereiken-bloggen/

 

4+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

 • avatar
Tagged

3 thoughts on “Hoe mijn leven er over 5 jaar uitziet?

 1. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

  0
 2. I always spent my half an hour to read this webpage’s posts everyday along with a mug of coffee.

  1+

  Gebruikers die deze reactie leuk vinden:

  • avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *