mijn morningroutine (drama)

ac8894af3ae47cb2a9bcc181b5b67b03  3dbe5364af5645c44d09e281adc36d92

hey allemaal vandaag heb ik een post voor jullie waarin ik ga vertellen over mijn morning routine. Deze post is meerdere keren aangevraagd dus daarom leek het mij leuk om te doen. Ik zal in deze blogpost eerlijk zijn en precies vertellen wat ik s’ochtends doe, laten we maar snel beginnen.

 

Wat ik doe als ik wakker word………

Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van mijn leven een wekker gebruikt, het is misschien een rare gewoonte maar ik sta elk dag precies om half zeven op. Ik ben echt iemand die ervan houd om vroeg op te staan. Het eerste wat ik doe als ik opsta is mijn telefoon checken voor ongeveer 10 minuten. Als ik s’ochtends op mijn telefoon zit kijk ik meestal nieuwe video’s van bijvoorbeeld: Wwe, Life of Yvonne of Ace family. Nadat ik dat heb gedaan zet ik mijn kleren klaar en neem ik een lekkere warme douche.

 

 

4228effcddd66377a4dcb5059ec8df53  b22611efebc507ab849c4d1b59093408

Hoe ik ontbijt……….

Ontbijt is een belangrijk onderwerp want als je niet ontbijt krijg je geen voedingsstoffen binnen en dat is niet goed voor je. Meestal bestaat mijn ontbijt uit brood en thee zonder suiker of een glas water, als mijn ontbijt daar niet uit bestaat eet ik yoghurt. Ik ben nu een tijdje bezig met gezond eten mee naar school te nemen dus dat zet ik s’ochtends dat ook klaar.

 

Uit huis gaan gaat fout…….

Dit is het hoogtepunt van de ochtend want uit huis gaan is meestal een drama. Ik ga meestal om 8.35 uit huis zodat ik optijd ben om te tram te halen. Het is bijna altijd haasten, eigenlijk kun je het ook wel de workout van de dag noemen. Dit was het dan alweer voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat even in de reacties weten wat voor blogpost jij nog wil zien. Misschien zou heet leuk zijn als ik een evening routine ga maken want dat vind ik net iets interessanter. Of heb jij echt een persoonlijke vraag laar het dan weten door mij een mailtje te sturen via: zlisse.zakelijk@outlook.com. Ik ga mij best doen om elke dag een blog post online te zetten. tot snel♥

 

 

 

 

1+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

  • avatar

1 thought on “mijn morningroutine (drama)

  1. Hey allemaal, als jullie dit een leuk bericht vonden vergeet niet dat ik elke dag een blogpost ga maken dus morgen weer een nieuwe. Ik zou het ook leuk vinden als je een hardje achterlaat,dat kan hierboven💖💖. Tot morgen👑👑

    1+

    Gebruikers die deze reactie leuk vinden:

    • avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *