Tips voor een spreekbeurt

46651e81ca616097faf644b7a863423a ef6192989860961530da13aee3ca9e40

 

 

 

 

 

Hoi allemaal vandaag heb ik een nieuw blogbericht voor jullie. In dit bericht vertel ik jullie over een spreekbeurt houden. Ik schrijf hier vandaag over omdat dit onderwerp is aangevraagd dus dat vind ik in ieder geval echt super leuk, laten we beginnen. We weten allemaal dat een spreekbeurt houden niet makkelijk is dus daarom heb ik tips voor jullie.

 

1)  De eerste tip is om je spreekbeurt goed voor te bereiden en om op tijd te beginnen met oefenen.

2)  De tweede tip is dat als je met iemand samen mag werken en zelf mag kiezen met wie, zou ik iemand kiezen waarmee je goed samen kan werken.

3)  De derde tip is om steekwoorden te gebruiken bij je spreekbeurt omdat dat veel beter en makkelijker is dan een hele tekst.

4)  De vierde tip is om echt een  interessant onderwerp te kiezen zodat het niet zo saai is en de klas het leuk vind om ernaar te luisteren.

Dit waren mijn tips en ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Ik heb binnenkort ook mijn spreekbeurt samen met mijn beste vriendin Sanne. Ik heb er best veel zin in want ons onderwerp is chocolade en we gaan vertellen over hoe het gemaakt word en waar het vandaan komt. Aan het einde gaan we ook pure cacao laten proeven aan de klas dus dat is al echt super leuk. Dit was mijn blogbericht en ik hoop dat jullie het leuk vonden. Heb je nog vragen of wil jij mij wat vertellen zou je mij kunnen e-mailen via cgrcsb7648@cedergroep.nl of je zou een reactie achter kunnen laten dat zou ik leuk vinden. tot snel xoxo

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *