Is your style the same as mine?

  440529d467f6a32e06aaf9500d19527b  0a310e5e659e4ec439fb9e045b059854

Hallo allemaal, vandaag heb ik een blogbericht voor jullie waarin ik wat ga vertellen over de stijl die ik leuk vind. Het vorige blogbericht was heel goed bekeken dus dat vind ik dan al echt super leuk. Ik heb er super veel zin in dus laten we maar snel beginnen.

 

Zo ziet mijn stijl eruit…………

Als ik mijn stijl moet beschrijven vind ik mijn stijl soms stoer en soms meisjesachtig. Iets waar ik echt dol op ben zijn sieraden, je kan er nooit genoeg hebben. Ringen, kettingen of armbandjes het maakt niet uit ik vind het geweldig omdat ik het gevoel heb dat sieraden je outfit afmaakt. Ik vind zelf dat je moet dragen wat je zelf leuk vind en je niks moet aantrekken van wat andere mensen van je denken. Persoonlijk vind ik denim een van de leukste stijlen omdat je denim heel makkelijk kan Combineren. Een van de leukste stijlcombinaties vind ik een denim broek en een vintage shirt of trui.

 

acdb8761ec418de8cd83a1fdc2dbd97b  c8dbb5489314d49bc3067c3f629cfc12

Kleren en schoenen uit mijn top 5.

Op de eerste plek staat de Vans SK8 omdat ik dit echt hele simpele maar leuke schoenen vind. Deze schoenen passen echt bij bijna elke outfit door de kleuren zwart en wit. Op de tweede plek heb ik spijkerjasjes omdat ik vind dat spijkerjasjes je outfit bijzonder maken. Ik ben zelf echt een fan van opstrijkapplicaties omdat je een kledingstuk daarmee nog persoonlijker kunt maken. Op de derde plek heb ik brillen omdat ik zelf ook een bril heb en een bril de laatste tijd ook een modetrend is geworden. Op de vierde plek heb ik denim jeans omdat ik dat makkelijk kan Combineren in een outfit. Last but not least sieraden, ik vind dat sieraden je outfit afmaken en daarom staat het in mijn top vijf.

 

Vind jij dit bericht leuk?

Als je dit blogbericht leuk vind zou het leuk zijn als je een like geeft, dat kan hieronder. In het volgende blogbericht (volgende week zondag) ga ik jullie vertellen over mijn blog dus houd mijn website in de gaten.

 

Question of the Day?????????

Wat zou jij nog graag op mijn blog willen lezen? Ik zou het leuk vinden als je deze vraag beantwoord en in de reacties zet. Dan horen jullie snel van mij tot snel.♥

 

 

 

 

 

 

1+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

  • avatar
Tagged

1 thought on “Is your style the same as mine?

  1. Ik zou het leuk vinden als je hier een reactie achter laat. Volgende week zondag komt er een blogbericht online waarin ik alles vertel over mijn blog, mis het niet.

    1+

    Gebruikers die deze reactie leuk vinden:

    • avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *