De middelbare school

299f6414cfbd7b0a8f3397c6e7ecb4a3

HOI ALLEMAAL VANDAAG GA IK JULLIE VERTELLEN OVER DE MIDDELBARE SCHOOL. IK ZIT OP DE MIDDELBARE SCHOOL EN IK VIND HET BEST WEL LEUK MAAR OOK WEL EEN BEETJE ZWAAR. IK HEB ER SUPER VEEL ZIN IN DUS LATEN WE MAAR BEGINNEN. IK GA JULLIE 7 TIPS GEVEN VOOR DE MIDDELBARE SCHOOL.

(1.  KOOP GENOEG SCHRIFTEN OM AANTEKENINGEN IN TE MAKEN EN KOOP GENOEG PENNEN WANT GELOOF MIJ JE HEBT ER NOOIT GENOEG VAN.

(2. LEER OPTIJD VOOR JE TOETSEN IK LEER VAAK MIN 3 DAGEN VAN TE VOREN VOOR MIJN TOETSEN.

(3. KOOP EEN GROOT WISKUNDE SCHRIFT OMDAT JE HEEL SNEL DOOR EEN KLEIN WISKUNDESCHRIFT HEEN BENT.

(4. KOOP EEN GOEDKOPE AGENDA, IK HEB MIJN LESJE WEL GELEERD IK HEB NAMELIJK EEN AGENDA GEKOCHT VAN 20 EURO MAAR EIGENLIJK GEBRUIK IK HEM HELEMAAL NIET. DUS RAAD IK AAN OM EEN GOEDKOPE AGENDA TE KOPEN.

(5. KOOP EEN STEVIGE TAS WANT JE ZULT MERKEN DAT JE TAS SUPER ZWAAAR GAAT WORDEN EN EEN TAS DIE NIET STEVIG IS SCHEURD BINNEN EEN WEEK, DUS KOOP EN STEVIGE TAS.

(6. KAFT JE BOEKEN IN VERSCHILLENDE KAFTEN, DIT IS HANDIG WANT ALS JE TIEN DE ZELFDE KLEUREN BOEKEN HEBT MOET JE STEEDS ZOEKEN NAAR HET GOEDE BOEK.

(7. LAAT NIEMAND AFKIJKEN BIJ DE TOETS OMDAT JIJ MISSCHIEN WEL DRIE UUR VOOR DE TOETS HEBT GELEERD EN IEMAND GEWOON BINNEN EEN MINUUT ALLE ANTWOORDEN VAN JE HEEFT OVERGESCHREVEN.

DIT WAREN DE TIPS DIE IK VANDAAG MET JULLIE WILDE DELEN EN IK HOOP DAT JULLIE ER IETS AAN HEBBEN GEHAD. BINNEKORT GA IK MISSCHIEN NOG MEER BERICHTEN SCHRIJVEN OVER BACK TO SCHOOL. HEBBEN JULLIE MISSCHIEN NOG IETS WAAR JULLIE MEER OVER WILLEN WETEN, LAAT DAT DAN WETEN IN DE REACTIES.TOT SNEL

 

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *