Zak chips net zo lekker als een appel?


IMG_20170415_165700

Hallo allemaal vandaag heb ik een blogbericht voor jullie waarin ik ga vertellen over gezond eten. Waarschijnlijk heb je op dit blogbericht geklikt doordat je de titel interessant vindt. Laten we maar snel beginnen.

 

Waarom ik deze titel heb gekozen.

Ik heb deze titel gekozen omdat ik in dit blogbericht wil vertellen dat je gezond kan eten op een lekkere manier en omdat gezond eten belangrijk voor je is. Gezond eten is super belangrijk voor je omdat je elke dag genoeg vitaminen moet binnen krijgen. Dit kan je bijvoorbeeld doen met elke ochtend een fruitmix te maken. Ons lichaam kan maximaal 34 gram suiker verdragen maar meer dan dat is niet heel erg goed voor je.

 

Gezonde chips?

Wij kennen chips allemaal als de ongezonde zoute snack maar wat nou als je gezonde chips maakt. Zelf chips maken is veel beter voor je omdat je weet wat erin zit. De titel is gezonde chips dus ik ga uitleggen hoe je dat maakt. Om gezonde chips te maken heb je een aantal dingen nodig namelijk:

– Groente bijvoorbeeld een wortel of aardappel

– Een oven

– Kruiden

Je kan natuurlijk alles toevoegen wat jij lekker vind maar denk eraan houd het gezond. Dit is een prima snack om mee te nemen naar je werk of naar school. Dit was de gezonde snack en ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad.

 

Waarom het belangrijk is om water te drinken.

Iedereen weet dat water drinken gezond is, maar waarom precies? Voor sommige mensen is het moeilijk om dagelijks 1,5 tot 2,5 liter vocht binnen te krijgen. Zij hebben geen dorst of zijn zo druk bezig dat ze zich geen tijd gunnen om voldoende te drinken. Water is een van de eerste levensbehoeften. Zonder water kan een mens maar een paar dagen in leven blijven. Water is ook goed voor je huid, het zorgt ervoor dat de onzuiverheden op je huid minder worden.

 

Een website die alles verteld over gezond eten?

Er is een website die alles verteld over gezond eten, deze website heet:https://www.gezondblog.nl/  deze website wilde ik toch even met jullie delen omdat ik het zo een leuke website vind. Ik heb nog een link voor jullie waarin word verteld over dingen die goed voor je zijn, hier is de link daarvan.https://www.gezondblog.nl/9-echte-superfoods/ 

 

Vond je dit bericht leuk?

Als je dit blogbericht leuk vond zou ik het leuk vinden als je dit bericht een like geeft en een reactie plaatst. Volgende keer ga ik het met jullie hebben over verschillende kledingstijlen. Tot snel♥

 

 

 

 

 

2+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

  • avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *